Uusiin kuosiin

Kuviopaja on erikoistunut visuaalisten ilmeiden suunnitteluun ja toteutukseen. Täältä saat yrityksellesi näkyvän ja imagoa vahvistavan yhtenäisen ilmeen kaikille painotuotteille ja nettisivuille. Kuosisuunnittelu on intohimoni johon uppoaa iso osa vapaa-aikaani.

Teen kanssasi töitä ilolla, vankalla kokemuksella ja tarvittaessa täydentävällä alan ammattiverkostolla!

Toimistoni sijaitsee Lappeenrannan Linnoituksen kupeessa, hurmaavassa luovien suunnittelijoiden VALIMO -talossa, Satamatie 17.

Palvelut

Graafinen suunnittelu printtiin

Logot, esitteet, flyerit, roll-upit, julisteet, lehti- ja kirjataitot, lehti-ilmoitukset, pakkaus- ja etikettisuunnittelut. Rohkeaa tai hillittyä.

WordPress-nettisivut

WordPress on suosittu, selkeä  ja hakukoneystävällinen verkkosivualusta. Pikaisen opastuksen kautta tekstin ja kuvien päivityksestä voit halutessasi vastata itse.

Kuosit

Kuosisuunnittelua pienellä ja suurella skaalalla: tekstiileihin, tapettiin, laattoihin, lahjapaperiin, etiketteihin tai pakkauksiin. Kuoseja on useita vaihtoehtoja väriversioilla.

ASIAKKUUKSIA NYT JA VUOSIEN VARRELTA

mm. Kotkaniemi säätiö, Preloc Oy, Finlog Ltd., Lappeenrannan tanssiopisto, Öljypuu, Lakes ry, City apteekki LPR,  Ideri, Suomen lasten ja nuorten kuvataidekoulujen liitto ry, Lappeenrannan kuvataidekoulu, Ruokatieto yhdistys ry, Hyvä Vire, Suomen Karbonaatti Oy, Balance Group, Loista Oy, Eekoo, Suomen Keliakialiitto, LOAS, Draivia, Etelä-Savon ammattiopisto, Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö, Etelä-Karjalan liitto, Lappeenrannan yliopisto, Kerhokeskus - koulutyöntuki ry, Kaakkois-Suomen Osaamiskeskus, Imatran museo, Lappeenrannan museo, Sistek.

kuviopaja Tea Kuikko-Botham

TEA KUIKKO-BOTHAM
graafinen suunnittelija, yrittäjä
KUVIOPAJA OY

Satamatie 17, 53900 LPR, Finland
+358 (0)40 7763556

Alan koulutus:
Konstskolan i Stockholm
Lahden muotoiluinstituutti
Jatko-opintoja, Taideteollinen korkeakoulu